DSCN3360

Trajecten op afspraak

Wil jij meerdere behandelingen of een combinatie van diverse behandelingen ? Ik vind het fijn om samen met jou een persoonlijk aanbod te maken helemaal afgestemd op jouw behoeften. We zijn allemaal uniek en ik heb ondervonden dat een speciaal op jouw afgestemd traject beter werkt dan een regulier aanbod.

Er is een combinatie mogelijk van mijn gehele aanbod. In een verkennend gesprek neem ik graag kosteloos met jou de mogelijkheden ,waarna ik een aanbod voor een traject met prijsopgave maak.

Jij kunt er rustig over nadenken en beslissen of wij er samen voor gaan of niet of dat jij mogelijk aanpassingen in het programma wilt.

Heb jij niets met paarden, dan is er op afspraak ook een optie om voor ‚Äčwandelcoaching te kiezen. Een fijne manier om ook de coaching buiten te ervaren. Ook hier integreer ik alles om ons heen in de sessie. Zo pak je veel voordelen van een sessie tussen de paarden, maar dan in het buitengebied tijdens een fijne wandeling. Kosten idem aan reguliere coaching 85 euro per sessie!

Verzuimbegeleiding voor bedrijven

Stapinbalans -4

Verzuimbegeleiding

Een bedrijf in de agrarische sector heeft als pilot coaching tussen de paarden ingezet voor medewerkers met langdurig verzuim Voor hun medewerkers werkt dit effectiever dan een coachingsgesprek in een kantoortje.

De meerwaarde van het inzetten van coaching tussen de paarden is drieledig :

  1. De coaching vindt buiten plaats in een landelijke omgeving. Alles op onze plek zowel de praktijkruimte als mijn paardenveld staan in verbinding met ruimte, groen en de natuur.
  2. In verbinding met de paarden reduceert onmiddellijk het stresslevel, de hartslag wordt rustiger, de bloedruk daalt en er worden hormonen aangemaakt die het fysieke systeem positief ondersteunen. Dit maakt het aangaan van een coachingsgesprek zeker in het kader van verzuim makkelijker en toegangelijker.
  3. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het hoger management ben ik bekend met verzuimtrajecten en verzuimbegeleiding en dit maakt dat ik ook oog en inzicht heb in het belang van de werkgever