IMG-20230624-WA0014 (2)

Events en cursus energetisch werken met paarden

Ik geef met het grootste plezier een lezing over de energetische verbinding met paarden. Over kudde gedrag en hoe dat in relatie staat met ons mensen. Mijn lezingen worden enthousiast ontvangen.

Zaterdag 18 augustus is er de hele speciale masterclass I AM ! Een masterclass die een cadeautje voor jezelf mag zijn. Deze gaat over jou. Over je plek innemen, je podium pakken. Over mogen shinen, onvoorwaardelijk mogen zijn. Over het verhogen van jouw spiritualiteit. Over jezelf omarmen en jouw potentie benutten. ( nog een plek beschikbaar) Kosten 111 euro. Aanvang 10.00 tot 12.30

Zaterdag 19 oktober is er een unieke masterclass speciaal voor ondernemers. Waarbij wij paardencoaching en creatieve coaching gaan combineren. Verdere info volgt !

Stapinbalans -51

Unieke en intensieve cursus energetisch werken met paarden

In september start alweer de 2e groep van mijn unieke cursus energetisch werken met paarden. Een bijzondere en zeer exclusieve cursus waar ik mijn ervaring en kennis ga delen met een select groepje deelnemers.

Wil jij ervaren en leren wat energetisch werken is ? Hoe je dit kunt inzetten om jouw leven te verbeteren. Wil jij leren over de verschillende frequenties van energie en hoe jij je kunt verbinden of afsluiten voor de energie van anderen. En wil jij leren en ervaren wat het werken met paarden en energie betekent ? Sta jij open voor een spirituele ontwikkeling, met een wetenschappelijke onderbouwing ?

Dan is deze cursus iets voor jou! ( kijk ook gerust even bij de ervaringen en lees wat mijn eerste deelnemers er van vonden )

We gaan vier zaterdagen van 10.00 tot 12.30 zeer intensief samen aan het werk. Dit doen we in een veilige kleine setting. Max 4 deelnemers zodat ik een optimale begeleiding en aandacht kan bieden.

De cursus kost 595 euro.

Start datum za. 14 september, zat. 28 sept, za 12 okt en een terugkom dag op zaterdag 2 nov. Op de terugkom dag is er ruimte voor reflectie, vragen en inbreng van de cursisten. Mogelijk dat deze dag iets langer duurt dan de andere bijeenkomsten. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze site. Er is nog 1 plek beschikbaar !!

20240520_092651