pexels-pixabay-414181

Ervaringen

Normaal ben ik heel nuchter als het gaat om keuzes maken ,want je weet zelf toch wel wat je moet doen? Neem ik een nieuwe uitdaging aan, of blijf ik bij het vertrouwde? Tijdens een sessie met Barbara en haar paarden kwam er toch iets vanuit het onderbewuste boven. De sessie was inspirerend en heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.
Hierdoor durf ik het vaste vertrouwde los te laten en een nieuwe stap te zetten.

Het was een unieke ervaring!

Jaimy

In de auto naar Barbara toe voel ik spanning. Wat kan ik verwachten, hoe reageren de paarden op mij en vooral wat zullen ze “vertellen”. Gelijk bij binnenkomst voel ik vertrouwen in Barbara. We gaan naar het veld en de paarden zijn er voor me. Ze nemen me letterlijk mee, geven inzicht, geborgenheid en vertrouwen. En daar, te midden van deze trouwe viervoeters, komen dan eindelijk de tranen. En Barbara die is er “gewoon”. Op de achtergrond als ze er niet hoeft te zijn, op de voorgrond als het gewenst is.
Bedankt voor deze prachtige sessie!

Lisanne

Barbara wachtte me heel vriendelijk op. In de bak mocht ik voelen waar mijn kleine ik haar plaats had. Kijkend over de landerijen met een herkenbaar uitzicht voelde ik eenzaamheid en verdriet. Het mocht er helemaal zijn, het luchtte op.
Op de plek van het Nu liep Goof mij zachtaardig omver en trappelde met een hoef. Ik stampte mijn frustraties eruit. Het deed de energie krachtig in mij stromen en gaf veel ontspanning. Met de andere 3 paarden ontstond een mooi plaatje: het verleden mag er zijn in mijn kwetsbaarheid en in mijn kracht. Klaar voor de toekomst. Het is er al.
Wauw, de paarden gaven mij een compleet beeld. Het visuele in combinatie met het voelen zeiden alles wat ik nodig heb om in mijn kracht te staan.
dank je wel lieve paarden en Barbara voor de mooie warme begeleid

Monique

De paardencoachingsessie heeft me de letterlijk de laatste stap geboden die ik nodig had om (weer) dichter bij mezelf te komen. Het mooie is, je doet het echt ‘samen’. Samen met de paarden en samen met Barbara. Waarbij Barbara je de ruimte en ondersteuning biedt je je nodig hebt.
De paarden, en Goof in het bijzonder, hebben me weten te raken op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Heel bijzonder! Dank jullie wel voor deze mooie en inspirerende ervaring.

Eline

Wat een mooie bijzondere ervaring. De paarden zijn zo puur en zonder oordeel. De vertaling en vragen van Barbara geven inzichten en bevestiging. Dit gaat me verder helpen op mijn pad in dit leven. Bedankt hier voor, lieve groet Elise

Elise

Wat een magische ervaring, deze coaching tussen de paarden bij Barbara. Vooraf had ik best hoge verwachtingen en was ik enorm enthousiast (ook al had ik geprobeerd mezelf wat af te remmen). Mijn verwachtingen zijn allemaal ruimschoots overtroffen. De paarden en ook Barbara voelen feilloos aan waaraan gewerkt mag worden. Op een duidelijke, heldere en liefdevolle manier lieten zij mij zien, ervaren en voelen wat ik te doen heb.
Het is onbeschrijfelijk, het gevoel dat ik eraan over gehouden heb. Onbeschrijfelijk mooi.

Anneke

Na 4 sessies mocht ik naar de paarden van Barbara(stapinbalans) Bij Barbara heb ik in 1 sessie zoveel mooie inzichten van de paarden mogen ontvangen. Deze pure dieren hebben het in zich je helemaal te ontleden waardoor jouw energie op zijn puurst is en je blokkades eenvoudig kunt oplossen. Dieren zijn de sleutel tot onze basis wanneer we die zelf niet duidelijk voor ogen hebben . Echt een aanrader !

Jesse

De paardencoach sessie vind ik een absolute aanrader. Je komt zonder al te veel woorden, zonder heel veel graven in je verleden, heel snel tot de kern. Voor mij is dat weer voelen, aarden en bepaalde dingen achter me laten. Het was bijzonder zoals Barbara, Goof, Paco en Bijou mij zaken lieten zien en steunden. Zelfs de koeien van de buurman namen deel aan de sessie ;-) Nu aan mij het verder te integreren in mijn dagelijks leven.

Heidi

Het was ook voor mij een hele bijzondere ervaring Barbara. Wat een mooi werk doe je en wat een goed team zijn jullie bij elkaar😉. Er is voor mij een hoop duidelijk geworden, dank daarvoor. Als je je spirituele pad gaat bewandelen kan het soms eenzaam voelen. Je veranderd van frequentie, terwijl anderen dat niet doen. Verschillen daarin worden soms te groot en je directe omgeving veranderd daardoor. Mijn ervaring daarin was dat contacten daardoor verwaterde en ik alleen maar mensen 'kwijt' raakte. Gelukkig wisten de paarden mij eraan te herinneren dat we niet alleen zijn. We zijn allemaal met elkaar verbonden en de mensen die op dezelfde frequentie zitten komen vanzelf weer samen.

Michael

Wat een fijne en bijzondere ervaring heb ik bij Barbara en haar paarden mogen meemaken! De afgelopen jaren had zich veel pijn en verdriet vastgezet in mijn lijf, het was tijd om dit los te laten. De paarden lieten mij zien waar het verdriet en de pijn zaten en Barbara hielp mij om vanuit liefde dit te omarmen en daarna liefdevol los te laten. De energie in mijn lijf kan weer stromen en langzaamaan keert de rust weer terug. Mijn dank is groot.

Carole

Paardencoaching met Barbara en haar paarden is een waardevolle en inzichtgevende ervaring als je zoekt naar meer richting in je leven. Mooi om te voelen hoe snel er een diepe verbinding is met de paarden en hoe betrokken en tegelijk professioneel Barbara begeleidt wat op een natuurlijke wijze ontstaat.

Sunny

De uitstraling en begeleiding van Barbara voor, tijdens en na de sessie is liefdevol, rustig en krachtig. Het energetisch werken met haar geweldige paarden is magisch . En voelbaar op lichamelijk, geestelijk , emotioneel en spiritueel niveau.

D.

Ik heb een hele fijne sessie gehad! Barbara is een hele lieve vrouw bij wie ik me compleet op m'n gemak voelde. De paarden zijn ook absoluut een plezier om mee te werken. De hele omgeving word gebruikt en het opent je ogen voor de signalen van buiten af. Er word liefdevol geluisterd en vervolgens worden dingen waar je tegen aan loopt, omgezet in iets positiefs. Zeker een aanrader! En dankjewel Barbara voor de goede zorg :)

Zoë

Barbara heeft een heel zuivere verbinding met haar paarden, maar ook met alles om haar heen. Dit gebruikt ze ook in haar coaching. Ze vertaalt het naar datgene waarvoor je bij haar gekomen bent. En zo spot on! Wauw!

De woorden waarnaar ik op zoek ben dekken niet de lading van wat ik werkelijk ervaren heb.
Maar dit voel ik tot in mijn diepste Zelf: Ik voel me wezenlijk bevrijd. 🪄

Ik maak een buiging naar jou, lieve Barbara, je prachtige werk en je fantastische dieren.
Dank je wel dat jij er bent! ❤️

Liefs, Irma.

Irma

Wat een bijzondere sessie met zachtheid, hartenpijn, doorbraken en kracht.
Dankjewel voor je openheid & de warme begeleiding van jou en je paarden.
Ontzettend dank voor de hernieuwde connectie met deze bijzondere dieren

Barbara

Hi Barbara,
Wat een intense mooie ervaring 🙏 Zelfs na jaren na J. Zijn overlijden een bevestiging krijgen van iets wat ik wel wist, maar de impact voor mijn zoon was echt vele malen groter dan ik ooit gevoeld had. Heftig EN mooi tegelijk om bevestiging te krijgen. De inzichten regen vanzelf als een ketting aan elkaar🦋🦋🦋 dank je wel team Barbara 🥰

Henriette

Tijdens de sessie met de paarden en paardjes kom ik al mijn oude patronen en verhalen tegen. Wat mij betreft zijn die uitgewerkt. Dus ik voel - "Nee toch niet weer”. Barbara heeft gelukkig weinig woorden nodig om me weer in het hier en nu te brengen. Ze is tolk voor de boodschap van de paarden. Zij laten in hun acties precies zien wat echt belangrijk is. Er komen nog wat onverwachte dieren het veld in. Het voelt magisch.
Het geheel werkt verhelderend voor mijn wens. De opstelling in het veld, een sleutelmoment en de mooie voorjaarsnatuur dragen bij aan een stevige verankering van de sessie.
Dat ervaar ik in de dagen erna. Een situatie waar ik erg tegenop zag, ontvouwt zich nu in ontspanning.
Dank!.

Debora

Eerder had ik al eens een individuele sessie gevolgd bij Barbara en dat was al heel bijzonder.
Vandaag de cursus energetisch werken met paarden afgerond. Het was geweldig! Het warme welkom, de sfeer, de inzichten en toch de verwondering als alles op z'n plek valt en energetisch klopt. Heel bijzonder. Barbara is puur, echt en oprecht. Ik heb veel geleerd. Bedankt!

Monique

Als één van de eersten mocht ik de cursus Energetisch werken met paarden volgen bij Barbara. Wat een magische reis heb ik daar mogen maken. De verbinding, de theorie, de paarden.. alles versterkte elkaar. Barbara combineert wetenschap over energie met het daadwerkelijk voelen en intuïtief weten. De paarden vertellen confronterend maar liefdevol waar je aan mag werken. Ik ben heel dankbaar voor de kans en ruimte om deze cursus te volgen, want naast de kennis die ik heb opgedaan zijn er inzichten en veranderingen in mij ontstaan die me helpen in het ontwikkelen van mijn ware potentieel. Barbara en haar paarden zijn van onschatbare waarde voor iedereen dit dat ook wil; liefde en rust voor en in jezelf...

Anneke
Stapinbalans -10