DSCI0120

De methodiek

Het mooie en unieke van mijn praktijk is, dat je een keuze hebt in de manier waarop je gecoacht wilt worden.

De methodiek

Je kunt bij mij kiezen tussen coachen tussen de paarden of reguliere gesprekstherapie.

Je mag van mij een kundige heldere coaching verwachten, no nonsense, duidelijk maar wel vanuit zachtheid, respect en mijn intuïtie en heldervoelendheid. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich goed vinden in mijn aanpak. Deze is altijd afgestemd op jou persoonlijk.

Ondanks dat ik breder opgeleid ben en diverse methodieken beheers , heb ik vol overtuiging en passie gekozen voor ACT. Sinds ik deze methodiek heb leren kennen ben ik daar razend enthousiast over (acceptence commitment therapie)

De methodiek is oplossingsgericht en zeer praktisch maar ook nog eens enorm leuk om toe te passen. En ik vind het geweldig dat deze methodiek tot snelle resultaten leidt want ik zie mijn cliënten natuurlijk heel graag terug komen, maar boven alles staat het belang van mijn cliënt voorop.

Wat is ACT ?

Dit is een methodiek waarbij je niet diep gaat graven in het verleden maar kijkt, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe. Heel praktisch en heel oplossend gericht vanuit een motiverende vraagstelling.

We focussen direct op een positief resultaat en rekenen af met blokkerende gedachtes en aannames. We focussen op jouw eigen veranderkracht en zetten een doel vast, welke we ook gaan bereiken. We aanvaarden wat is, en gaan voor die stip op de horizon. Jouw doel, jouw vooruitgang. Ik geloof dat jij die kunt bereiken, altijd. Dit is via ACT zo’n mooi proces en het is geweldig dat we vaak al na 1 sessie al een positief verschil kunnen maken. Voor wie meer verdieping of langere begeleiding wilt is er mijn trajectcoaching. ( Qua verdieping en prijstechnisch zeker ook de moeite waard)

Stapinbalans -3