IMG_20230614_200213_405

Coaching

Naast het coachen met paarden is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor een reguliere coachingssessie.

Coaching

Naast het coachen tussen de paarden , bied ik jou met liefde ook een hele prettige coaching zonder de paarden.

Is het voor jou fijn om voor een wat langere periode coaching te hebben, dan kun je eventueel de sessies tussen de paarden afwisselen met reguliere coaching.

Waarom kiezen voor reguliere coaching bij mij ?

De nabijheid van de paarden heeft een positieve invloed op jouw zenuwsysteem. Het energieveld van paarden werkt tot ongeveer 800 meter. Mijn praktijkruimte zit direct naast het paardenveld. De ruimte word omringd door water. Ook water heeft een kalmerende werking op ons zenuwsysteem.

Vanuit mijn praktijk kijk je lekker weg over groene weilanden en mooie luchten. Er is van alles te zien zoals, hazen, reigers, waterkoetjes, kieviten, de grutto enz. Soms komt zelfs het ijsvogeltje voorbij. De ruimte geeft jou letterlijk lucht en een open blik.

Zodra je in mijn praktijkruimte zit, waar je zowel heerlijk binnen als buiten kan zitten voel je de heerlijke rust. Je voelt de helende verbinding met de natuur om ons heen. In de ruimte zorg ik met geur en geluid, dat alles een fijne kalmerende ontspannende invloed heeft. Jij mag echt even alles loslaten en jezelf een heerlijk moment van aandacht gunnen.

In deze rust gaan wij samen werken aan jouw vraag en kun jij rustig je verhaal doen. Ik luister, ontvang en geef jou terug wat nodig is. Voor mij gaat dit in volledige afstemming met het universum. Zo krijg ik boodschappen door die jou kunnen helpen. Klinkt dit voor jou net te spiritueel? Geen probleem ik ben ook gewoon, een nuchtere goed opgeleide coach met humor. Je krijgt bij mij ook echt gewoon een goede deskundigheid.

De sessie kost 85 euro. ( heb jij eventueel meerdere sessies nodig dan stem ik met jou graag een gepast tarief af)

Tarief

85 euro per sessie 1 uur

Stapinbalans -12