DSCN3108 (1)

Hoe zorgt coaching tussen de paarden o.a. voor rust en ontspanning ?

Om te beginnen , je hoeft zelf helemaal niets met paarden te hebben. Je hoeft er niet op en je zou ze zelf niet eens aan hoeven te raken. Al garandeer ik je, er gaat er nooit iemand weg die na de sessie geen grote knuffel aan de paarden geeft.

Coaching tussen de paarden

Omdat ik geloof in een vrije verbinding tussen mens en paard , hebben de paarden bij mij een vrije keuze om deel te nemen aan de sessie. Ik kan vooraf niet garanderen of en welk paard contact maakt. Dit maakt wel dat het contact wat er is, de meest pure en oprechte verbinding is die er mag ontstaan.

Coaching tussen de paarden is een unieke en bijzondere belevenis. Voordat wij het veld in gaan hebben we een kort voorgesprek waarin ik jou rustig uitleg wat wij gaan doen. En ik stel jou de vraag, wat wil je dat anders is als jij hier weggaat ?

Met deze vraag gaan wij het paardenland in en gaan wij samen aan jouw vragen werken. Voordat jij komt stem ik al af op jou en krijg daarbij soms al dingen door. Deze check ik eerst bij jou voordat we beginnen. En heel vaak klopt dit. Zodra wij in het land zijn stemmen de paarden ook meteen af op jou. Jij bent op dat moment namelijk onderdeel van de kudde.

Dit gebeurt altijd in een veilige setting onder mijn deskundige begeleiding. Een paard wil niets liever dan dat jij oké bent. Het paard maakt op energetisch niveau contact met jou. Dit kan op afstand maar het kan ook door jou aan te raken met zijn neus op plekken waar bij jou blokkades zitten. Een paard ziet jou zoals jij werkelijk bent, zonder alle aannames en verhalen die jij voor jezelf als waarheden bent gaan zien.

Het paard ziet jouw zuivere zelf, de jij die bedoeld is. Het paard helpt jou dan ook om echt contact te maken met je gevoel. Het paard kan jou spiegelen. Wat speelt er werkelijk bij je ? Hoe het paard op jou reageert, laat mij vaak zien wat er op een dieper niveau bij je speelt. Ik pas mijn vraagstelling daar op aan en vertaal naar jou terug wat het paard laat zien. Dit alles op een liefdevolle en respectvolle manier,

Het paard is puur en het contact tussen jou en het paard is altijd zuiver, eerlijk en liefdevol. Een groot paard, die jou werkelijk ziet en dit ook aan jou bevestigt roept niet zelden emotie op. Dit is een bijzondere intense ervaring, een helende ervaring. Inmiddels durf ik echt te zeggen dat er diepgaande verandering gebeuren tijdens de sessies.

Naast spiritueel ben ik ook gewoon een hele nuchtere coach. Ik ben een coach die gaat voor resultaat in de sessies. Je komt niet voor niets bij mij en de paarden. Ik wil niets liever dan dat jij blijer, lichter, gelukkiger en opgelucht en vrij weggaat. En dit zijn exact de woorden die mijn cliënten benoemen na de sessies. Heel vaak komt er totaal iets anders uit de sessie dan de intentie waar we het veld mee ingaan. Maar het resultaat brengt jou altijd verder. En dat is het mooie van werken met de paarden.

Na de sessie sluiten we af in alle rust en noteer ik de kernwoorden van de sessie nog even voor jou. Er gebeurt veel in de sessie het is fijn om dit nog even mee te krijgen.

Nazorg bij een sessie vind ik heel belangrijk. De eerste maand na de sessie mag je mij nog kosteloos vragen stellen over de sessie . Na deze maand kun je eventueel een telefonisch of online consult aanvragen.

Stapinbalans -33

Tarief

130 euro per sessie duur van de sessie is 1 a 2 uur