Roodborst

Over mij

Dank voor je interesse in mijn verhaal. En ik neem je heel graag een stukje mee in hoe ik ben gekomen tot wat ik het allerliefste doe n.l. mensen helpen d.m.v. het coachen.

Over mij

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik mensen wilde helpen en ik de gave had om iemand ook echt te kunnen helpen. Ik voelde vaak intuïtief aan wat er speelde bij mensen en merkte dat ik ook echt iets voor hen kon betekenen.

Als hooggevoelig dromerig meisje, was het leven niet altijd makkelijk en mijn levenspad was dat zeker ook niet. Ik heb dan zelf ook de nodige pijnlijke levenslessen gehad en heb hard moeten werken om mijn balans te vinden. Toch ben ik dankbaar voor alles, want het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Ik sta zeer dankbaar en positief in het leven en geniet met volle teugen van de natuur, mijn paarden en het coachen van mijn cli├źnten.

Destijds ben ik mijn verlangen om anderen te helpen vorm gaan geven door maatschappelijk werk te gaan studeren. Toen dacht ik dat dit de juiste vorm was voor mij. Het leven liep echter anders en ik werd moeder en manager in de zorg. Ondertussen bleef ik mij ontwikkelen met diverse coachingsopleidingen en psychologie cursussen.

Het coachen met behulp van paarden kwam een aantal jaren geleden op mijn pad en hier kwamen twee grote liefdes bij elkaar. Wat een ontdekking, coachen met behulp van paarden. Wat was ik onder de indruk van wat ik hier leerde en mee maakte en het bleek zo te passen bij mij en mijn gaven om vanuit invoelendheid mensen te helpen.

Mijn verhuizing van Rotterdam naar het landelijke Hei en Boeicop, bracht alles bij elkaar. Ik heb mijn paarden aan huis, een prachtige plek en rustige omgeving om te coachen. Een vrijstaande praktijkruimte op ons eigen terrein met eigen parkeerplaats in alle rust en privacy.

Het is niet alleen een drive van mij om mensen te helpen, maar tevens ook de paarden. Een van mijn paarden is een paard uit de opvang , gered van het slachthuis en bevrijd uit een zeer naar leven. Het is zo mooi om te zien dat ook hij zijn plekje heeft gevonden en nu onderdeel is van mijn praktijk. Dat maakt mij een zeer gelukkig mens en zo kan ik iets moois betekenen voor mens en dier binnen mijn coachingspraktijk.

Ik nodig je graag uit verder op de site te lezen over het hoe en wat.

Stapinbalans -53